Specijalni tim pretresa stan Višeg državnog tužioca
Foto: ilustracija, arhiva

Lov na kamataše

Specijalni tim pretresa stan Višeg državnog tužioca

Specijalni policijski tim, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, počeo je pretres stana Višeg državnog tužioca Gruja Radonjića zbog sumnje da je počinio krivično kriminalno urdruživanje i zelenašnje, javio je portal Vijesti pozivajući se na nezvanične informacije.

Istovremeno, pretresi se obavljaju i u stanovima i kućama koje posjeduju Aleksandar Đurapčević i Nikola Pajović, zbog sumnje da su počinili ista krivična djela, navodi taj portal.

Akcija Specijalnog policijskog tima sprovodi se u okviru istrage protiv više organizovanih kriminalnih grupa i pojedinaca koji se bave zelenašenjem, u okviru koje je i tužilac Radonjić. 

Prema nezvaničnim saznanjima Vijesti, sumnja se da se tužilac Grujić duži niz godina bavi kamatašenjem. 

Radonjić je nedavno pokrenuo parnični postupak protiv svoje navodne žrtve Danila Pejovića jer mu on duguje 30 hiljada eura.

Pejović je na sudu kazao da mu ne duguje ništa jer mu je taj novac, sa zelenaškom kamatom, vratio nekoliko puta. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.