Firenca: Pogledajte kako su navijači Fiorentine poslednji put pozdravili svog kapitena (VIDEO)
Ispraćaj Astorija

Firenca: Pogledajte kako su navijači Fiorentine poslednji put pozdravili svog kapitena (VIDEO)

Italija se u suzama oprostila od preminulog reprezentativca i kapitena Fiorentine Davidea Astorija na sahrani u Firenci pred više hiljada ljudi.

Za vrijeme trajanja obreda u bazilici Presvetog srca u Firenci, na trgu ispred crkve skupilo se više od deset hiljada navijača Fiorentine.

Navijači su ceremoniju slušali preko razglasa, a nakon što je završena kovčeg je iznesen iz crkve. 

Tada su navijači priredili oproštaj od kapitena.

Dok su kovčeg s Astorijevim tijelom unosili u automobil navijači su zapjevali i zapalili dimne bombe ljubičaste boje i baklje.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.