Gola trčala ulicama za dečkom i telefonom (VIDEO)
Foto:Screenshot

Gola trčala ulicama za dečkom i telefonom (VIDEO)

Počelo je međusobnim optužbama za prevaru, a završilo tako što je ona gola trčala gradom i molila dragog da joj vrati mobilni telefon.

To je ukratko suština događaja iz paragvajskoga grada Encarnacióna, koji su zabilježili zabezeknuti vozači i koji je tokom sedmice postao hit na YouTubeu.

Policija je u međuvremenu otkrila i identitet para zatečenoga u bizarnoj svađi, a lokalni mediji javnosti otkrili da je do nesvakidašnje jurnjave došlo zbog inkriminišućih snimaka.

Naime, sudeći prema na portalima objavljenoj izjavi golišave Gracijele, njen je dragi shvatio da u mobilnom telefonu posjeduje snimke koje dokazuju njegovu preljubu, pa joj ga je oteo iz ruku i izjurio iz stana kako ih ne bi stigla objaviti na društvenim mrežama i(li) poslati zajedničkim prijateljima.

Takva neodjevena odmah je potrčala za njim, što zato kako bi ga spriječila da snimke obriše, a što i iz straha da joj ne ukrade razne podatke.

To njeno pojašnjenje nije baš najbolje odgovaralo svim čitateljima tamošnjih portala, pa su brojni posumnjali da Gracijela nije kazala cijelu istinu, odnosno da je u telefonu držala i materijale koji nipošto nisu bili za njegove oči. Bilo kako bilo...

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.