Ženi se Knez: Za svadbu stiže kuvar iz Dubaija
Knez

Ženi se Knez: Za svadbu stiže kuvar iz Dubaija

Nenad Knežević Knez je s vjerenicom Tatjanom otputovao u Dubai zbog priprema za svadbu, koja je zakazana za maj ove godine.

 

S obzirom na to da su budući mladenci strastveni kulinari, njima je hrana glavna stavka. Oni su u Ujedinjenim Arapskim Emiratima potražili svog prijatelja, poznatog svjetskog kuvara Gregoara Beržea.

Tanja i Knez si degustirali meni kako bi izabrali posluženje na veselju koje će biti upriličeno u jednom beogradskom restoranu na šestogodišnjicu njihove veze.

Tatjana se oduševila kad je njen prijatelj prihvatio poziv da dođe u Beograd i specijalno za njih pripremi specijalitete koje će poslužiti zvanicama. Pored priprema, Knez i njegova vjerenica koriste boravak na egzotičnoj destinaciji da se što bolje odmore, šopinguju i napune baterije za predstojeći veliki događaj koji ih očekuje.

Odlučili da zasad neće biti crkvenog vjenčanja, već će ih matičar vjenčati u hotelu. Imaće oko 500 zvanica, među kojima će biti pjevača, glumaca, diplomata i biznismena iz Pariza.

Kurir

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.