Milačić poručio da neće odustati od predsjedničke trke

Predao potpise

Milačić poručio da neće odustati od predsjedničke trke

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić kazao je da nema namjeru da odustane od predsjedničke kandidature, ocjenjujući pri tom da je zajednički kandidat opozicije sada manje izvjestan nego prije mjesec dana.

Milačić je, nakon što je Državnoj izbornoj komisiji (DIK) predao potpise za kandidaturu na predsjedničkim izborima, saopštio da su dovoljno čekali opoziciju da se dogovori, te da kratka kampanja odgovara samo DPS-u koji ima sve poluge vlasti.

Poručio je da će im u kampanji glavni protivnik biti režim, ali da neće ćutati na malicioznosti iz ostatka opozicije.

NBD1276

“Mi smo kao ozbiljna, ali mlada partija, čekali da se politička scena uozbilji i neozbiljni su svi učesnici pregovora i prema glasačima opozicije, ali i prema svim građanima Crne Gore, jer se mjesecima igraju gluvih telefona”, rekao je Milačić.

On je poručio da je zajednički kandidat opozicije sada manje izvjestan nego prije mjesec dana.

“Nemam namjeru da odustanem od kandidature, a takve pozive smo čuli prethodnih dana.
Mi znamo da je za nas i za budućnost ove zemlje jedini izlaz iz agonije samo pobjeda. Vlast se neće pobijediti sama”, rekao je Milačić.

Došlo je, poručuje on, vrijeme za nova lica i za novu energiju, te da je dosta istrošenih lica.

“Danas počinjemo borbu za pravu Crnu Goru, a ostatku opozicije želim sreću u daljim pregovorima oko zajedničkog kandidata”, kazao je Milačić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.