URA Bar na 8. mart ozarila lica sugrađanki
Foto: URA Bar

URA Bar na 8. mart ozarila lica sugrađanki

Rukovodstvo Opštinskog odbora URA Bar i mladi Građanskog pokreta URA ozarili su danas osmjehe brojnih Baranki čestitajući im 8. mart – Međunarodni dan žena, saopštili su iz ove partije.

„Simboličnim znakom pažnje htjeli smo da lica naših sugrađanki ozarimo osmjesima na dan kada je važno da se podsjete koliko je nemjerljiva njihova uloga u društvu. Htjeli smo da im ovaj dan uljepšamo i mislimo da smo uspjeli u tome“, kazali su iz pokreta URA u Baru.

Bar8mart12

Oni su podsjetili da pripadnice ljepšeg pola čine većinu populacije crnogorskog društva i pozvali ih da se izbore za promjene u Crnoj Gori.

„Žene su se kroz istoriju borile za mnoga prava i ti putevi su bili teški. Ništa manje teški nijesu putevi koji i danas stoje pred nama. Zato nam je obaveza prema generacijama koje dolaze da se izborimo za što bezbrižniji život svakog građanina u Crnoj Gori a posebno bezbrižniji život pripadnica ljepšeg pola. Moramo raskrstiti sa nasljeđem prošlosti i smijeniti one koje godinama sa pozicija vlasti nijesu znali kako da od malog društva kakvo je crnogorsko stvore uspješnu priču“, stoji u zaključku saopštenja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.