Uhapšena službenica MUP-a zbog primanja mita
Foto: Ilustracija

Srbija

Uhapšena službenica MUP-a zbog primanja mita

Više javno tužilaštvo saopštilo je da je slobode lišena R.G zaposlena u MUP-u Srbije zbog izvršenja krivičnog djela primanje mita.

Akcija je, kako se navodi u saopštenju, sprovedena juče, a R.G (48) je zaposlena u Upravi za upravne poslove.

U istoj akciji uhapšena su i dva lica koja su posredovala u izvršenju krivičnog djela primanja mita.

Oni će sjutra biti privedeni postupajućem tužiocu odjeljenja za borbu protiv korupcije radi saslušanja. 

Akcija u zajedničkoj saradnji Odjeljenja za borbu protiv korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i Sektora unutrašnje kontrole MUP-a u vezi ovog predmeta se nastavlja, navodi se u saopštenju i dodaje da će javnost biti informisana o rezultatima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.