URA: Zajednički kandidat garantuje veliku opozicionu pobjedu

URA: Zajednički kandidat garantuje veliku opozicionu pobjedu

Predsjedništvo Građanskog pokreta URA snažno je podržalo napore rukovodstva partije, na čelu sa predsjednikom Dritanom Abazovićem, usmjerene ka postizanju dogovora o zajedničkom opozicionom predsjedničkom kandidatu, saopšteno je iz te partije.

Predsjedništvo URA je, kako su kazali, još jednom podcrtalo da zajednički kandidat građanske profilacije „garantuje uspjeh na predsjedničkim izborima i veliku opozicionu pobjedu, kao i početak sveukupnih demokratskih promjena u Crnoj Gori“.

"URA zato ostaje privržena dogovoru opozicije i očekuje od ostalih opozicionih subjekata da preduzmu potrebne korake, shodno svojoj ulozi i značaju na političkoj sceni, kako bi se do tog dogovora što prije i došlo," navode iz GP URA.

Abazović je, kako su kazali, dobio saglasnost Predsjedništva da Glavnom odboru predloži predsjednika cetinjskog odbora, Filipa Adžića, za novog potpredsjednika te stranke.

Predsjedništvo je takođe dalo saglasnost da novi šef medijskog tima bude Bojan Jevrić, dok su izabrani i koordinatori za lokalne izbore koji slijede na proljeće.

"Rukovodstvo URA je, na sjednici, pozdravilo pobjedu opozicionih partija u Beranama i izrazilo zadovoljstvo ostvarenim rezultatima na prethodno održanim lokalnim izborima u Ulcinju," zaključuju iz GP URA.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.