Podgoričanin uhapšen na GP Dobrakovo, pronađen kokain, heroin i marihuanu
Ilustracija

Skrivao u specijalnom bunkeru

Podgoričanin uhapšen na GP Dobrakovo, pronađen kokain, heroin i marihuanu

Podgoričanin Mladen Bulatović (35) uhapšen je danas oko 16 sati na graničnom prelazu Dobrakovo, nakon što je policija pretresom njegovog automobila pronašla više od kilogram kokaina,

Sagovornik iz policije objašnjava da se službenici granične policije zaustavili i kontrolisali vozilo marke "Lancia" ( PG HG 136) te da je tom prilikom pretresom vozača Bulatovića pronađen najprije zamotuljak s marihuanom količine od tri grama.

"Daljim detaljnim pretresom automobila u specijalnom napravljenom bunkeru pronađeno je jedno veće pakovanje oblijepljeno crnom trakom u kojem se nalazio kokain u količini od 1127.3 grama, jedno pakovanje u pvc foliji sa 292.8 grama heroina, dva pakovanja tzv. smjese ukupno 1069.3 grama", kazao je sagovornik "Vijesti" iz vrha Uprave policije. 

O događaju je upoznat nadležni tužilac u Bijelom Polju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.