Đoković  igra na Indijan Velsu
Novak Đoković

Đoković igra na Indijan Velsu

Novak Đoković najvjerovatnije će nastupiti na prvom Mastersu sezone u Indijan Velsu, nešto više od mjesec dana nakon operacije lakta.

Srpski teniser je trenirao u utorak i našao se u glavnom žrijebu kao deseti nosilac u Kaliforniji, slobodan je u prvom kolu, dok u drugom čeka kvalifikant.

U trećem bi mogao na Keija Nišikorija, a u osmini finala ga čeka potencijalni derbi sa Huanom Martinom del Potrom.

Đoković je trenirao u utorak na terenima Indijan Velsa, a partner mu je bio zemljak Filip Krajinović. Novak je pet puta osvajao trofej u Kaliforniji. 

Potencijalni rival u četvrtfinalu mu je Marin Čilić, a u polufinalu Aleksandar Zverev, dok sa najboljim teniserom sveta Rodžerom Federerom ne može da se sretne prije finala, prenosi B92.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.