Optužuju Kaću Bulatović da je igrala za Đer!
Katarina Bulatović

Crnogorska reprezentativka na udaru rumunskih medija

Optužuju Kaću Bulatović da je igrala za Đer!

Prokletstvo Olkima je nastavljeno, jedan od najskupljih rukometnih projekata se raspada po svim šavovima, a rumunski mediji za to što klub iz Rimniku Vlčee neće osvojiti Ligu šampiona krive Katarinu Bulatović!

Novinari pišu da crnogorska reprezentativka nije igrala kako zna u revanšu polufinala protiv Đera, jer će naredne sezone nositi nositi dres mađarskog prvaka! Uzgred, navode da je od posljednjih osam napada uništila četiri. 

Kao grijeh, 28-godišnjem desnom beku se spominje i to što se iz Vesprema nije vratila sa ekipom u Rumuniju, već je optužuju da je ostala u Đeru da potpiše ugovor sa novim klubom. 

Bivši predsjednik Olkim Joan Gavrilesku je naglasio da je namjerno podbacila, jer nije željela da ruši snove budućem klubu. U svoj toj hajci, ima i stručnjaka koji brane Bulatovićevu i govore da je svakom cilj da igra što više finala, te da su optužbe o namjernoj lošoj igri nonsens... Uzgred, napominju da je trener Ambros Martin postavio odbranu čiji je cilj bio samo da se ona zaustavi. 

Zbog teških optužbi, Kaća se medijima obratila saopštenjem. 

„Za mene nije ništa novo kako me rumunski mediji tretiraju. Ovo nije prvi put, žalim ih zbog toga. Umorna sam od njihovih glupih glasina, stvarno ne mogu da vjerujem za šta me optužuju. Izgleda da sam za sve u Vespremu ja bila kriva. Analizirala sam meč i svjesna sam da nisam postigla mnogo golova, ali sam dala dosta aistencija. Svaki igrač želi što više trofeja u Ligi šampiona, ja sam očajnički željela još jedan pehar. Još se osjećam loše što nismo ušle u finale i što nisam postigla više golova”, napisala je djevojka koja je u 14 utakmica u Ligi šampiona ove sezone postigla 90 golova. 

Na navode da je ostala u Mađarskoj da bi potpisala ugovor sa Đerom, Bulatovićeva je odgovorila već poznatom pričom. 

„Moj menadžer je pregovarao sa Đerom, ali ja nisam ništa potpisala. Ne znam šta će se desiti u budućnosti, odlučiću za nekoliko dana. A u Bukurešt se nisam vratila jer sam dobila slobodne dane, kao i sve igračice. Ostala sam u Beču kod prijatelja, a sada sam na putu ka Podgorici, gdje ću provesti vrijeme sa porodicom. Vraćam se u ekipu, u to nema sumnji, jer imamo još mečeva u ovoj sezoni”, zaključila je Bulatović, koja je bila najbolji strijelac Olimpijskih igara i Evropskog prvenstva u Srbiji. 

A kakvo rasulo vlada u Olkimu, koji potresaju velike finansijske muke, najbolje se vidjelo po dolasku ekipe u Bukurešt - Aleksandrina Barbosa i Alison Pino su rekle da odlaze jer im je dosadno u Vlčei i da ne mogu da trpe krizu! Pominje se da će njih dvije u Vardar. 

Uzgred, Marija Jovanović je već potpisala za rusku Astrahanočku, na korak od Krima su Oana Manea i Silvija Navaro, a Julija Managarova bi lako mogla da zamijeni Jovanku Radičević u Đeru. Velikan se, očito, gasi...

(Izvor:Vijesti)