Slavna manekenka stala na ludi kamen
Foto: Tračara

Snovi se ostvaruju

Slavna manekenka stala na ludi kamen

Nakon romantične vjeridbe, manekenka Šanel Iman zaklela se na vječnu ljubav američkom sportisti Sterlingu Šepardu.

Manekenka Šanel Iman udala se za igrača američkog fudbala Sterlinga Šeparda, a prelijepo vjenčanje odigralo se u luksuznom hotelu Berli Hils u Los Anđelesu, prenosi B92. 

Prelijepom vjenčanju prisustvovala je porodica i najbliži prijatelji slavnog para, a na listi gostiju našle su se i brojne poznate ličnosti, poput Krisi Tejgen, Šanine Šajk, Džoan Smals, Džordan Dan..

Šanel je nosila predivnu vjenčanicu libanskog dizajnera Zuhaira Murada sa dugačkim šlepom. Manekenka je angažovala stilistkinju koja je bila zadužena za detalje. 

 

A post shared by Chanel Iman (@chaneliman) on Mar 5, 2018 at 9:31am PST



"Nikada nisam zamišljala da nosim ovakvu kreaciju na svom vjenčanju. Ali u trenutku kada sam je obukla, svima se svidjela. Veoma je šik, neobična i pomalo vintidž", prokomentarisala je manekenka svoj modni izbor za portal "Brides.com".

Viktorijin anđeo kasnije je promijenila odjeću i obukla haljinu koju takođe potpisuje libanski dizajner, a koja posjeduje dubok V izrez i lila tonove koji su se uklopili sa temom vjenčanja. 

 

A post shared by Chanel Iman (@chaneliman) on Mar 4, 2018 at 12:57pm PST



"Željela sam što više da se držim klasike. Nešto što mogu pogledati i za 20 godina i ne pomisliti Jao, što sam to nosila?", iskrena je bila Šanel.

Ona se fotografijama pohvalila na svom profilu na Instagramu, a ispod jedne od najljepših slika sa vjenčanja napisala je: "Snovi se ispunjavaju".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.