Putin i Infantino igrali fudbal u zelenoj sobi moskovskog Kremlja(VIDEO)
Putin i Infantino

Poslednji udarac zadaje predsjednik Rusije glavom

Putin i Infantino igrali fudbal u zelenoj sobi moskovskog Kremlja(VIDEO)

Predsjednik Rusije Vladimir Putin i predsjednik FIFA Đani Infantino igrali su fudbal u zelenoj gostinjskoj sobi moskovskog Kremlja.

Snimak je objavljen na zvaničnom internet sajtu Međunarodne fudbalske federacije. Kao se navodi na sajtu FIFA-e, na video snimku Englez Vejn Runi, Brazilac Ronaldo, Meksikanac Horhe Kampos, Nigerijac Džej Džej Okoča, Australijanac Hari Kjuel, Japanac Hidetosi Nakata i druge zvijezde koje predstavljaju sve ekipe-učesnice predstojećeg mundijala žongliraju loptom.

„Čak su i predsjednik FIFA-e Đani Infantino i predsjednik Rusije Vladimir Putin učestvovali su u filmu i dodavali loptu“, navodi se u saopštenju.

Do početka Svjetskog prvenstva, koji počinje 14. juna utakmicom reprezentacija Rusije i Saudijske Arabije u Moskvi, ostalo je sto dana.

Fudbaleri udaraju loptu 100 puta, posljednjih 10 je dodavanje Infantina i Putina, a poslednji udarac zadaje predsjednik Rusije glavom. 

Sputnik

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.