Izbori u Beranama: Koalicija Zdravo Berane proglasila pobjedu
Berane

Do 18 sati glasalo 71 odsto birača

Izbori u Beranama: Koalicija Zdravo Berane proglasila pobjedu

Na pet biračkih mjesta u Beranama danas je ponovljeno glasanje, a pravo glasa na biralištima Novo Naselje I, Pešca I, Mezgale, Mašte i Zagorje imalo je 1.799 birača.

U 20 sati zatvorena su birališta, a do 18 sati glasalo je 71 odsto birača.

Prema rezultatima ponovljenog glasanja koalicija "Zdravo Berane" osvojila je 14 mandata, Demokratska Crna Gora je osvojila 4, dok je koalicija DPS – SD – BS osvojila 17 mandata.

Nosilac liste koalicije "Zdravo Berane" Dragoslav Šćekić potvrdio je pobjedu te koalicije.Zahvalio se Berancima što su u takvoj atmosferi odoljeli pritiscima i sačuvali opoziciono Berane.Kolegama na državnom nivou je poručio da se na primjeru Berana udruže oko jedinstvenog opozicionog predsjedničkog kandidata za i time najave definitivni kraj vlasti i DPSa.

Koalicija Zdravo Berane je i na zvaničnoj Fejsbuk stranici proglasila je pobjedu.

Nosilac liste DPS-a Bogdan Fatić kazao je da su ostvarili odličan rezultat te da je pitanje trenutka kada će DPS preuzeti vlast u Beranama.

"Koalicija Berane pobjeđuje je osvojila četiri puta više glasova od Demokrata i 1.600 više nego Zdravo Berane", saopštio je Fatić.

Državna izborna komisija prihvatila je prošle sedmice prigovore koalicije Demokratske partije socijalista, Socijaldemokrata i Bošnjačke stranke, i odlučila da izbori budu ponovljeni na pet biračkih mjesta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.