Poznati srpski glumac se povlači zbog ozbiljnih zdravstvenih problema (VIDEO)
Dragan Gagi Jovanović

Smrt Glogovca ostavila na njega ogroman uticaj

Poznati srpski glumac se povlači zbog ozbiljnih zdravstvenih problema (VIDEO)

Iako rijetko koji umjetnik voli da ga svrstavaju u bilo koji segment filmske umjetnosti, Dragan Gagi Jovanović će uvijek biti asocijacija za dobar smijeh i komediju. Proslavljeni umjetnik je ipak odlučio da se povuče iz glume.

Na žalost, bolest je bila jača od njega, pa je odlučio da na određeno vrijeme ode sa dasaka koje život znače, prenosi Blic.

"Istina je da se povlačim sa scene na izvjesno vrijeme. Posljednjih godina trpim velike bolove u leđima prouzrokovane diskus hernijom. Poslije svake predstave koju odigram osjećam se veoma loše, treba mi nekoliko dana da se koliko-toliko oporavim. Povlačim se na kraju pozorišne sezone, u junu-julu. Ne znam koliko će pauza potrajati. Možda jednu, možda dvije ili tri godine", rekao je poznati glumac.

Dragan je neko ko je obilježio srpsku kinematografiju- uloge Luneta Šćekića u “Srećnim ljudima”, Drakčeta u “Moj rođak sa sela”, Peše u “Stižu dolari”, kao i one u “Otvorenim vratima”, “Crni Gruja i kamen mudrosti” su samo neke koje su izdigle ovog umjetnika na mjesto jednog od najcenjenijih na ovim prostorima. Na polju glume Dragan je aktivan 30 godina. Prvu ulogu imao je u ostvarenju “Ortaci” 1988. godine.

 

Glumac kaže da ga je prerani odlazak Nebojše Glogovca natjerao da se zamisli nad sopstvenom sudbinom.

“Šou može nekad da sačeka, nije baš uvijek on najvažniji na svijetu. Njegov odlazak me je duboko potresao i dodatno razbolio”, rekao je Gagi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.