BP: U udesu povrijeđeno 7 osoba, jednogodišnje dijete prebačeno u KCCG, tri osobe hospitalizovane (FOTO)
Foto: Kodex

Na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje

BP: U udesu povrijeđeno 7 osoba, jednogodišnje dijete prebačeno u KCCG, tri osobe hospitalizovane (FOTO)

Na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje u naselju Potkrajci jutros oko 7 časova došlo do je sudara dva putnička automobila prilikom čega je lakše povrijeđeno sedam osoba.

Među povrijeđenima je i dijete,M.M. starosti godinu i po, koje je nakon ukazane ljekarski pomoći upućeno u Klinički centar Crne Gore radi dalje opservacije.

Prema informacijama Kodexa iz Urgentnog bloka u udesu su povrijeđeni vozač "škode" Edin Mekić(26), Kočović Milica (29), Kočović Jelena(23), koji su nakon ukazane ljekarske pomoći otpušteni na kućno liječenje, dok su Selma Kanalić(19),vozač taksi vozila Metodije Bradić (29) i Zorica Rakočević (35) hospitalizovani.

-Nakon primarne obrade od strane naših hirurga i ortopeda troje povrijeđenih je zadržano na Odjeljenju opšte hirurgije i Odsjeku za ortopediju dok je troje otpušteno na kućno liječenje. Dijete starosti godinu ipo je nakon obrade hirurga i konsultacija upućeno u Klinički centar u Podgorici na Odjeljenje dječje hirurgije radi dalje opservacije i posmatranja – kazao ja za portal Kodex PR Opšte bolnice u Bijelom Polju, Milan Veličković.

2876818810208951899273201863425814o

Foto: Kodex

Veličković je istakao da su svi povrijeđeni ovom trenutku stabilno i da je troje hospitalizovanih zadržano prvenstveno iz preventivnih razloga radi praćenja njihovog stanja. 

28755826102089522200012191275778917o

Foto: Kodex

U udesu su učestvovala dva vozila, taksi vozilo "pasat"  i bijela "škoda" i na njima je pričinjena veća materijalna šteta.

Prema riječima očevidaca do sudara je došlo kada je "škoda" kojom je upravljao Mekić koja se kretala iz pravca Bijelog Polja iz za sada nepoznatih razloga prešla na suprotonu kolovoznu traku kojom se kretalo taksi vozilo kojim je upravljao Bradić. U namjeri da izbjegne sudar Bradić koji se kretao iz pravca Prijepolja je prešao na suprotnu traku, kada se i  Mekić vratio na svoju i kada je došlo do sudara.

Sa Mekićem u vozilu je bilo jednoipogodišnje dijete, dok su ostali povrijeđeni bili putnici taksi vozila kojim je upravljao Bradić.

Uviđaj je završen, a na tom dijelu putu saobraćaj je sada normalizovan.

286959134284407742807222068222992o

Foto: Kodex

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.