DEMOS: Birači da odbrane opozicionu pobjedu u Beranama
Vladimir Asanović

DEMOS: Birači da odbrane opozicionu pobjedu u Beranama

Opštinski odbor DEMOS-a u Beranama pozvao je birače da na ponovljenim izborima na pet biračkih mjesta, 6-og marta, odbrane opozicionu pobjedu u tom gradu.

"Iako su ovih dana građanke i građani Berana pod nevjerovatnim pritiscima aktivista i funkcionera DPS-a, uvjereni smo da će naši sugrađani znati da im odole i da će u utorak još jednom pokazati da je politika DPS-a i njegovih satelita prošlost", kazao je predsjedniki OO DEMOS-a Berane Vladimir Asanović.

Prema njegovim riječima Berane je još jednom pokazalo da je grad iz kojeg kreću promjene, "te da ne želi da njime upravlja vlast ogrezla u kriminalu I korupciji, čiji su predsjednici opština optuženi za zloupotrebe i korupciju".

"Zato 6-og marta još jednom pokažite snagu i volju koju ste pokazali prije samo mjesec, kada ste odoljeli svim političkim pritiscima i uprkos dokumentovanoj kupovini glasova povjerenje dali opoziciji", kazao je Asanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.