Pretresi na više lokacija na Cetinju i u Podgorici
Foto: UP

Policija oduzela oružje, municiju, eksplozivna sredstva, telefone...

Pretresi na više lokacija na Cetinju i u Podgorici

Cetinjska i podgorička policija su uz podršku Posebne jedinice policije jutros pretresli stanove i druge prostorije na šest lokacija u Cetinju i Podgorici, a koje koriste tri bezbjednosno interesantna lica, saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da su tokom pretresa pronađeni i oduzeti oružje, municija, eksplozivna sredstva i sredstva komunikacije.

ctpretresi04022

"Policajci su pretresom lokacija koje koristi I.M. (22) iz Cetinja u Cetinju i Podgorici pronašli i oduzeli: mobilni telefon "Samsung S5" i mobilni telefon "iPhone". Pretresom lokacija koje koristi V.V. (23) iz Cetinja u Cetinju i Podgorici pronađeno je i oduzeto: 39 komada detonatorskih kapisli i kolska radio veza "Motorola TM-360". Pretresom prostorija koje koristi F.K. (29) iz Cetinja u Cetinju je pronađeno i oduzeto: lovačka puška marke "Green EC & SON", cal. 12 mm, sa oružnim listom na ime M.K. iz Cetinja, pištolj marke "Crvena Zastava M-70", cal. 7,65 mm, sa dva okvira i oružnim listom takođe na ime M.K. iz Cetinja, 142 komada pištoljske municije cal. 7,65 mm, 78 komada puščanih metaka cal.12 mm, nož – britva, dva dvogleda marke "Norcomia", tri SIM kartice, omot za SIM karticu, tablet marke "Samsung" i pet mobilnih telefona", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Iz Uprave policije su rekli da je o svemu upoznat državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji će se nakon vještačenja oduzetog u Forenzičkom centru izjasniti o kvalifikaciji djela.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.