Osumnjičen da je psovao i prijetio policajcima
Ilustracija

Osumnjičen da je psovao i prijetio policajcima

N. R. (26) iz Podgorice uhapšen je zbog sumnje da je prijetio policajcima, vrijeđao ih i psovao tokom vršenja službene dužnosti. Kako je saopšteno iz policije, N. R. je preksinoć, kako se sumnja, prijetio službenicima interventne jedinice CB Podgorica da će ih napasti, uz psovke i uvrede.

Policajci su sreli N. R. u Moskovskoj ulici.

- Nakon obavještenja od dežurne službe Centra bezbjednosti Podgorica da je izvršeno razbojništvo u kladionici „Volkano“ u Ulici moskovskoj u Podgorici, policijski službenici interventne jedinice su se uputili na lice mjesta gdje su zatekli N. R.

Prilikom preduzimanja službene radnje legitimisanja N. R. je, sumnja se, vrijeđao i psovao policijske službenike, upućujući im više ozbiljnih prijetnji po život i tijelo – saopšteno je iz policije. Dodaje se da je N. R. tom prilikom bio u alkoholisanom stanju jer je upotrebom alkometra utvrđeno da je imao 1,56 promila alkohola u krvi. 

 - Da bi savladili aktivni i pasivni otpor i izvršili službenu radnju privođenja, policijski službenici su prema N. R. upotrijebili sredstva prinude (fizičku snagu i sredstva za vezivanje) - saopšteno je iz policije. O događaju je upoznat osnovni državni tužilac u Podgorici.

Portal analitika/Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.