Bubašvabe i prljavština svuda: Kosovski hotel najgori na svijetu (FOTO)
Foto: Radio Sarajevo

Priština

Bubašvabe i prljavština svuda: Kosovski hotel najgori na svijetu (FOTO)

"Grand hotel" u centru Prištine poznat je po lošoj reputaciji i možda najgorim kritikama na internetu.

“Odvratno“, “Šupa“, “Apsolutni horor“, samo su neke od recenzija koje je ovaj hotel dobio na stranici "Trip advisor", prenosi Radio Sarajevo.

Ipak, čini se da menadžeri hotela nijesu previše uznemireni zbog loših kritika. Rezervacije putem interneta ne postoje, a hotel jedva i da nudi konekciju na internet. Takođe, nemaju ni zvaničan e-mail.

Čak je i Hašim Tači morao da prokomentariše izgled hotela koji mnogi predlažu kao sjajnu lokaciju za snimanje horor filma.

“Ne mislim da je najgori hotel na svijetu, ali samo zato što je svijet veoma veliki“, rekao je Tači nakon što je istakao da će odsjedati u njemu.

lZxktkqTURBXy85OTI4MjE4N2ViNjc3OWYzOTg1YjVhZjM1NDcyYWVjNi5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Foto: Ocdn.eu

U hotelu koji ima 500 soba i 13 spratova, a novinar Andrju Higins je bio jedini gost. Posljednje spratove su naselili golubovi i otpad. Zidovi od tamnog drveta odslikavaju i najtamniju prošlost Kosova, tvrdi on.

Menadžer hotela Rahim Fazliu kaže da hotel više ne zaslužuje pet zvjezdica koje je imao u trenutku izgradnje 1978.

Ali "uz malo šminke“ može postati "simbol uspjeha“, prema njegovim riječima.

Nije ni to baš jasno kako budući da glavni lobi smrdi na cigarete, a zeleni tepisi koji prekrivaju spratove su puni fleka i prljavštine, a često se mogu vidjeti i bubašvabe.

Pedesetosmogodišnja Šurije Abazi, čistačica u hotelu, počela je da radi u njemu samo mjesec nakon otvaranja, a kaže da danas vode računa o tome da gosti (kojih više nema) imaju sapun i šampon.

Hotel je nekada bio omiljeno mjesto uticajnih komunista, pa je tako Josip Broz Tito imao svoj predsjednički apartman na četvrtom spratu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.