Zbog OVOGA se žene kaju zbog seksa za jednu noć, a muškarci nikada!
Ilustracija

Zbog OVOGA se žene kaju zbog seksa za jednu noć, a muškarci nikada!

Postoje trenuci kada se žene ne kaju što su pristale na "kombinaciju", ali to je veoma rijetko!

Kada ženama pomenete seks za jednu noć one obično slože zgađenu facu i tvrde da to nikada ne bi uradile. Ipak, gotovo svaka jeste bar jednom u životu dopustila sebi da joj "popuste kočnice". Međutim, rijetko koja će to i priznati.

Dok žene nakon neobaveznog seksa imaju običaj da se kaju i preispituju svoju odluku, muškarci to smatraju velikim uspjehom i kaju se samo onda ako ne uspiju da odvuku djevojku u krevet.

Ipak, postoje situacije kada žene ne žale što su sebi dozvolile da "polude". Istraživanja pokazuju da se žene ne kaju zbog seksa na jednu noć samo onda kada su ga one inicirale, i ako je seks bio zaista dobar.

Muškarci se zbog ovakvih provoda nikad ne kaju jer smatraju sebe zavodnikom koji je uspio da odvuče još jednu ženu u krevet, dok su žene sklone da sebi nakon te noći postave 1.000 pitanja.

Prva mora koja ih muči jeste da su možda ostale u drugom stanju, a da muškarac sa kojim su provele noć ni u ludilu neće željeti da sa njom odgaja dijete. Kada konačno shvate da nisu trudne, žene muči pomisao šta bi njihovi prijatelji rekli što je dozvolila sebi da legne u krevet sa nepoznatim muškarcem, a potom i šta će misliti što se "brojka povećala za jedan".

Ipak, istraživanja pokazuju da se djevojke preispituju samo onda kada su tokom noćne avanture imale loš seks i nisu doživjele orgazam, jer su u tom slučaju svoju reputaciju izložile riziku bespotrebno.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.