Premijerno izdanje EXITa na Jahorini: 50 sati partijanja non-stop
Foto: Sea dance festival

Festivalsko zimovanje

Premijerno izdanje EXITa na Jahorini: 50 sati partijanja non-stop

Premijerno izdanje Festivala 84 u organizaciji EXIT tima biće održano od 15. do 18. marta na Jahorini, a sve posjetioce novog zimskog festivala očekuju najbolji originalni sastojci novosadskog Exita, zvanično najboljeg evropskog festivala, koji na olimpijskoj planini pružaju pravo festivalsko zimovanje.

Festival 84 biće otvoren specijalnim događajem i dnevnim partijem u četvrtak, 15. marta, dok u petak ujutru počinje prava olimpijska žurka koja će trajati neprestano sve do nedjelje u preko 50 sati non-stop partijanja na ukupno pet dnevnih i noćnih bina širom Jahorine.

 Olimpijski duh 1984. godine će biti oživljen na glavnoj festivalskoj bini, Olympic Main Stage, na kojoj će nastupiti neka od najvećih imena svjetske elektronske scene, kao što su Sigma, Asian Dub Foundation, Joris Voorn, Umek, Burak Yeter, Filatov & Karas, Mahmut Orhan, Patrice Baumel, ali i regionalni velikani Bad Copy, Forest People, Frankie, Kontra & Indigo, Helem Nejse, Van Gogh, Zli Jay i Jung B.

Muzički plamen na glavnoj bini, koja će biti smještena u velikom montažnom objektu ispred hotela Bistrica, će se paliti dva centralna dana festivala, 16. i 17. marta od 20h, dok će program trajati sve do 6h ujutru.

Žurka ni tad ne staje, već se premješta na SUPER G Afterparty stage, koji će se nalaziti u klubu Bistrica. Program na ovoj bini počinjaće u ranim jutarnjim časovima i trajaće sve do 10h, a publici na festivalu će se predstaviti klupske zvijezde Siniša Tamamović b2b Mladen Tomić, Woodie, Billain, Forest People, A Skitzo, Worda, Soole b2b Robert S, G.EDD b2b Fedja Knajd, Forniva b2b Andrej Jelić i Black Acid b2b Vanyano.

Saopšteno je da su ulaznice sa 25% popusta, po cijeni od 27 EUR u prodaji putem mreže Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta "Tobacco S Press" u 23 grada Crne Gore. Na sajtu zvanične Exitove turističke organizacije exittrip.org dostupna je i ograničena količina promotivnih paketa sa ulaznicom za festival, te dvodnevnim ski pasom i raznovrsnom ponudom smeštaja u blizini festivalskih lokacija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.