Liberali neće podržati svakog kandidata DPSa

Imaju svog ako DPS uskoro ne predloži nikoga

Liberali neće podržati svakog kandidata DPSa

Liberalna partija imaće svog kandidata ili kandidatkinju za predsjednika države, ukoliko DPS kao najjača partija vladajuće koalicije, kojoj to i pripada, do polovine ovog mjeseca ne istakne potencijalnog zajedničkog kandidata.

U toj partiji smatraju da je nedopustivo da crnogorska, proevropska javnost i birači, nemaju kandidata ni 40 dana prije zakazanih izbora, da Crnogorci, svih vjera i etniciteta, čija je jedina domovina Crna Gora, još uvijek jesu jedini u svojoj državi koji nemaju kandidata kojeg bi mogli podržati.

"Baš zato, liberali neće podržati svakog kandidata DPS, poput odlazećeg predsjednika Vujanovića čiji su stavovi o građanskoj državi i identitetskim pitanjima, nacionalnim simbolima, jeziku, vjerskim pitanjima i slično, u jasnoj suprotnosti sa interesima Crne Gore i programu Liberalne partije", poručili su iz te LPCG.

Najviši organi te partije će, ukoliko u roku do polovine ovog mjeseca ne bude predložen kandidat vladajuće koalicije,u zakonskom roku predložiti liberalnog kandidata ili kandidatkinju za šefa države.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.