Pamela Anderson otkrila istinu o odnosu sa Putinom
Pamela Anderson

Pamela Anderson otkrila istinu o odnosu sa Putinom

Zvijezda serije "Čuvari plaže" i najpoznatija Plejbojeva zečica Pamela Anderson u emisiji "Životne priče" voditelja Pirsa Morgana govorila je o odnosu sa ruskim predsjedinkom Vladimirom Putinom.

Pedesetogodišnja glumica otvoreno je govorila o odnosu sa Putinom i njihovom susretu. 

Na pitanje Morgana: "Da li ste ti i Vladimir Putin ikada...?", Anderson je odgovorila da među njima nije bilo ničega, ali da je ruski predsjednik želio da ona bude gost na njegovoj inauguraciji i uruči mu cvijeće. 

"Nisam pristala. Očigledno je da smo se zadesili na istim mjestima istovremeno". Pirs je insistirao da glumica precizira njihov odnos, na šta je Pamela odgovorila: "Imam odličan odnos sa Rusijom. Da". 

Prvi kontakt sa Putinom ostvarila je nakon što ga je prije devet godina javno pozvala da zaustavi lov na kitove. Tokom intervjua govorila je i o odnosu sa osnivačem Vikiliksa Džulijanom Asanžom. 

"On je zatvorenik, teško je na taj način ostvariti vezu sa nekim. Obožavam ga, mislim da je sjajan i volim vrijeme provedeno sa njim", istakla je glumica.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.