Podgorica: Oteli ga, tukli i potapali u Moraču da prizna da je ukrao bušilice
ilustracija

Uhapšena jedna osoba

Podgorica: Oteli ga, tukli i potapali u Moraču da prizna da je ukrao bušilice

Podgoričanin M.I.(32) uhapšen je juče zbog sumnje sa još tri, za sada nepoznata lica oteo i tukao I.Dž. iz Srbije, potapajući ga u Moraču sa namjerom da ga natjera da prizna krađu.

Kako je saopštila Uprava policije,  službenici Stanice kriminalističke policije za suzbijanje imovinskog kriminaliteta CB Podgorica su juče u večernjim časovima lišili slobode M.I. (32).

"M.I. i ova tri lica su, kako se sumnja, oštećenog I.Dž. primorali da uđe u vozilo i zatim ga odvezli do mjesta Bioče, gdje su, udarajući ga i potapajući ga u vodu u rijeci Morača, pokušavali da ga natjeraju da prizna da je otuđio dvije bušilice. Radi se o dvije „Hilti“ bušilice koje su otuđene iz stana M.I. a u kojem je prethodno otac I.Dž. bio angažovan na određenim zanatskim radovima.", saopštila je Uprava policije

Kako se dodaje, oštećeni je, u strahu za svoj život, priznao da je otuđio pomenute bušilice.

"Ova lica su nakon iznuđenog priznanja prestala sa maltretiranjem I.Dž. i natjerala ga da uđe u prtljažnik vozila. Oni su ga potom odvezli do mjesta na kojem stanuje i pustili ga da ide. I.Dž. je ovom prilikom zadobio lakše tjelesne povrede koje su medicinski konstatovane", navode iz policije.

Policija radi na identifikovanju ostalih lica koja su, kako se sumnja, sa njim počinila krivična djela otmicu i protivpravno lišenje slobode.

Osumnjičeni M.I. će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.