Aviokompanija optužila Mesija da je uticao na zabranu letova iznad njegove kuće
Lionel Mesi

Aviokompanija optužila Mesija da je uticao na zabranu letova iznad njegove kuće

Aviokompanija Vueling je optužila argentinskog napadača Lionela Mesija da je uticao na zabranu letova iznad njegove kuće u Barseloni.

Direktor aviokompanije Vueling, Sančez Prieto, optužio je Mesija da je svojim uticajem zaustavio širenje gradskog aerodroma "El Prata" u Barseloni.

"Ne možete da letite tamo gdje Mesi živi?! Pa, to se ne događa nigdje na svijetu", rekao je Prieto novinarima.

Dodaje da se napadač pozvao na ekološka ograničenja koja sprječavaju emisiju štetnih gasova iznad naseljenih mjesta pa se samim tim zaustavlja širenje aerodroma.

Tvrdi da će zbog takvog ponašanja Mesija morati sačekati sa uvođenjem novih letova.

Aerodrom "El Prata" bilježi istorijski rast u broju putnika posljednjih godina.

Cilj uprave aerodroma je da narednih godina godišnje imaju 70 miliona putnika.

"Potrebno je razmotriti da li je bolje pokrenuti novu investiciju ili revidirati trenutna ograničenja", rekao je Prieto.

Projekt proširenja aerodroma uključuje izgradnju novog terminala i nove piste.

Anadolija

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.