Ako se vaš partner loše ljubi ovo su koraci kojim ćete popraviti stvari
Foto: Ilustracija

Pratite ova 3 uputstva

Ako se vaš partner loše ljubi ovo su koraci kojim ćete popraviti stvari

Dobar poljubac je najbolji dio veze, a šta ako vam se ne sviđa kako vas partner ljubi?

Sve žene su se barem jednom našle u toj situaciji - napokon su dočekale prvi poljubac s momkom koji vam se sviđa, a onda je uslijedilo ogromno razočaranje.

Dobar poljubac može učiniti i frajera koji vam se ne sviđa neodoljivim, ali i pokvariti onoga koji vam se jako sviđa.

Međutim, sve se može popraviti, a ovo su koraci uz koje ćete to lakše učiniti, prenosi Kurir.

Zaboravite na njegova osjećanja

Ako sve vrijeme razmišljate kako da mu kažete da se loše ljubi, a da mu ne povrijedite osjećanja, nećete postići mnogo. Recite mu to na nježan način i odmah mu dajte do znanja da želite da radite na tome, ali nemojte se previše brinuti o tome da li ćete ga povrijediti. Vjerovatno hoćete, ali ako vam je stalo da uspijete, to je nešto što morate da uradite.

Vodite ga

Umjesto da očekujete da će se stvari popraviti same od sebe, pokušajte da ga vodite kroz poljubac i da mu pokažete šta vam se sviđa, a šta ne.

Kažite mu šta vam se sviđa

Najbolji način da mu pokažete da su vaše kritike bile dobronamjerne je da mu jasno kažete šta vam se sviđa, a šta ne. Tako će svaka vaša kritika postati konstruktivna i učiniti njegove poljupce boljim. Naravno, dopustite i njemu da vam kaže šta se njemu sviđa, a šta ne - tako ćete oboje napredovati.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.