Majka nosila drogu u džepu sinu u ZIKS
Ilustracija

Zamotuljak praškaste materije bijele boje

Majka nosila drogu u džepu sinu u ZIKS

Pregledom osoba i stvari na prijavnici Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija, službenici su prošlog petka kod S.Š. (65) u džepu jakne pronašli zamotuljak sa praškastom materijom bijele bolje, saopšteno je za Dnevne novine iz ZIKSa.

Materiju, za koju se sumnja da je opojna droga, S.Š. je prilikom posjete pokušala da unese i preda sinu koji je na izdržavanju kazne.

“Dana 23.02.2018. godine prilikom vršenja poslova kontrole lica i stvari na glavnoj prijavnici Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija, od službenika obezbjeđenja ZIKS-a, u džepu od jakne među stvarima koje je lice S.Š. donijelo prilikom dolaska u posjetu za pritvorenika D.Š. pronađen je i oduzet zamotuljak koji je sadržao praškastu materiju bijele boje. O navedenom događaju obaviještena je Uprava policije-Odjeljenje bezbjednosti Danilovgrad, radi preuzimanja radnji i mjera iz njihove nadležnosti”,  navodi se u odgovoru ZIKSa dostavljenom Dnevnim novinama, prenosi CdM.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.