Providna plastična kesa poznatog brenda košta 480 eura
Foto: Izvor

Providna plastična kesa poznatog brenda košta 480 eura

Francuski brend Celine upravo je u prodaju pustio providnu plastičnu torbu ili bolje reći providnu plastičnu kesu i tu ne bi bilo ništa čudno da to nije vjerovatno jedna od nasjkupljih u istoriji sa cijenom od 480 eura.

Na njoj piše ime brenda, a tu je i upozorenje na četiri jezika, engleskom, francuskom, njemačkom i italijanskom, da se kesa drži podalje od beba i male djece zbog opasnosti od gušenja.

Košta 590 dolara (oko 480 eura), a iako je na fotkama prikazana s crnim novčanikom i svijetloplavim neseserom unutra, oni se prodaju odvojeno. Mali crni novčanik, recimo, košta još 820 eura.

Naravno, na društvenim mrežama samo se nižu komentari, a najsimpatičnija je jedna mama koja je napisala da je, kada je prošli put koristila takvu kesu, to bilo kada je njeno dijete povraćalo u nju u kolima: "zamišljam sebe kako vičem NEEEEEE u Celineeeeee".

 

Backstage Summer 18 Collection #CelineSummer18 #celine

Објава коју дели Céline Official (@celine) дана

A tu je i žena koja je napisala da žarko želi da upozna nekoga ko je kupio ovu torbu: "Ali ne zato što želim da vam pridikujem, nego zato što toliko želim da je vidim izvan prodavnice."  

Mondo

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.