Čačak: Sveštenik i vjeroučitelj prerušen u ženu švercovali skank
Foto:MUP Srbije

Uhapšeni zbog krijumčarenja 27 kilograma droge

Čačak: Sveštenik i vjeroučitelj prerušen u ženu švercovali skank

Jedan od dvojice muškaraca uhapšenih u Mrčajevcima zbog krijumčarenja 27 kilograma skanka je sveštenik Milan J. (41).Drugi je vjeroučitelj koji pjeva u crkvenom horu Zoran M. (43).

To je objavio čačanski portal Morava info, pozivajući se na izvor blizak istrazi

Zoran M. je prilikom provjere automobila u Mrčajevcima bio preobučen u ženu.

Pretpostavlja se da se Zoran M. maskirao u ženu kako bi vozač i suvozač djelovali kao par. 

Sveštenik Milan J. prilikom hapšenja nije bio u mantiji. 

Policija je saopštila da je sinoć u selu Mrčajevci kod Čačka prilikom kontrole putničkog vozila užičkih registarskih oznaka, u prepravljenom bunkeru u vozilu, pronašla drogu upakovanu u 52 paketa. 

Po nalogu višeg javnog tužioca u Čačku, Milanu J. i Zoranu M. je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da su prodavali drogu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.