Pretresi u Baru: Pronađeni i oduzeti pištoli i municija
Foto:Uprava policije

U Baru

Pretresi u Baru: Pronađeni i oduzeti pištoli i municija

Službenici policije Bara danas sprovodeći aktivnosti usmjeren na kontolu bezbjednosno interesantnih lica i njima bliskih lica, izvršili pretrese na tri lokacije i tom prilikom pronašli i oduzeli tri pištolja i municiju.

Prema pisanju medija, barska policija pretresala je stanove osoba povezanih sa Alanom Kožarom, kojeg označavaju šefom jednog od barskih kriminalnih klanova.

"Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi N.P. (27), policijski službenici su pronašli i oduzeli pištolj marke „Pietro beretta“ kalibra 7,65 mm sa pet metaka u okviru, 34 komada lovačke municije različitog kalibra kao i pištoljsku municiju kalibra 7,62 mm. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se protiv Z.P. (66), koji je preuzeo odgovornost za navedeno djelo, podnese krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", saopštila je Uprava policije.

Takođe, policija je pretresom stana i drugih prostorija koje koristi I.M. (33) pronašla i oduzela dva pištolja kalibra 7,65 mm i 357 magnum, u ilegalnom posjedu.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac koji će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji ovog djela - saopšteno je.

Kako se dodaje, pronađeno i oduzeto oružje i municija biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.