Eksperiment pokazao uznemiravajuću istinu o sušačima za ruke
Ilustracija

Eksperiment pokazao uznemiravajuću istinu o sušačima za ruke

Javni toaleti su vrlo problematični po pitanju higijene. Ako se izuzmu sve "nagazne mine" na koje sumnjate da su leglo zaraza, malo je vjerovatno da će vam na pamet pasti sušači za ruke. Ovo su rezultati jednog eksperimenta.

Naime, Nikol Vard je, za svoju dušu, uradila jedan mali test. 

Uzela je providan petrijevu posudu(koriste ih biologičari za slične eksperimente) i stavila da na mjesto gdje držimo ruke kada ih sušimo na ovakav način. 

Posle tri minuta prekinula je sušenje, a ostavila je posudu nekoliko dana. 

"Sve ovo se razvilo za nekoliko dana, a ušlo je preko sušača", napisala je uz sliku koju je objavila na svom Fejsbuk profilu uz objašnjenje da su se ova "stvorenja" pojavila posle svega tri minuta korišćenja. 

"Nije mi namera nikoga da uznemirim, samo da upozorim da su ovo stvari i neprijatnosti koje možemo da izbjegnemo", objasnila je. 

Ona je posavjetovala sve korisnike da radije koriste obične maramice ili papir za brisanje ruku kako ne bi dobili razne patogene gljivice i bakterije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.