Plastičnim operacijama promijenila život u potpunosti (VIDEO)
Foto: Ilustracija

Operisna od glave do pete

Plastičnim operacijama promijenila život u potpunosti (VIDEO)

Star Mari (28) iz Velike Britanije potpuno je plastičnim operacijama promijenila svoj izgled. To je koštalo više od 250.000 eura.

Nekoliko puta je operisala grudi, lice, bradavice, podvrgla se i hirurškom uljepšavanju vagine, a posljednja u nizu operacija je bila povećanje zadnjice.

Vaginu je operisala čak tri puta, jer nije bila zadovoljna njenim izgledom, lice je potpuno promijenila uz pomoć plastične hirurgije, ali povećanje zadnjice bilo je presudno da donese odluku koja će joj bitno uticati na život.

Saznajte o čemu se radi, ali uvjerite se i u šokantnu promjenu kroz koju je prošla ova djevojka.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.