Poznati glumac doživio srčani udar
Foto: Comicbook.com

Kevin Smit

Poznati glumac doživio srčani udar

Glumac i režiser kultnih filmova "Klerks" i "Dogma", Kevin Smit doživio je srčani udar poslije stend ap nastupa u Los Anđelesu.

On se oglasio fotografijom iz bolnice i rekao da je sada dobro, a zahvalio se ljekarima što su ga spasili poslije potpune blokade lijeve koronarne arterije, prenosi Pink.

"Poslije prvog šoua ove večeri, imao sam težak srčani udar. Doktor koji je spasio moj život rekao mi je da je moja lijeva konorarna arterija bila 100 odsto zapušena. Da nisam odložio svoj drugi šou po redu, sigurno bih umro. Ali, za sada, još uvijek sam iznad zemlje", napisao je on na društvenim mrežama uz fotografiju iz bolničke postelje i dodao:

"Dok su mi rezali preponu kako bi mi ugurali stent, bio sam miran. Živio sam dobar život i shvatio sam da sam zadovoljan. Da, nedostajao bi mi moj život, ali sam ukupno gledajući bio okej sa ovakvim krajem.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.