Podignuta optužnica protiv Vasa Ulića
Vaso Ulić

Podignuta optužnica protiv Vasa Ulića

Specijalno državno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv podgoričanina Vasa Ulića.

Kako je Anteni M kazala portparol Višeg suda u Podgorici Aida Muzurović, Ulić je optužen za krivično djelo neovlašćeno držanje, proizvodnja i stavljanje u promet opojinih droga na organizovan način.

Viš sud će u zakonskom roku od 15 dana zakazati ročište radi kontrole opravdanosti i zakonitosti optužnice, kazala nam je Muzurović. 

Ulić je uhapšen krajem avgusta prošle godine zbog sumnje da je umiješan u međunarodni lanac šverca droge.

Ulića, kojeg su prije nekoliko godina australijski mediji nazivali vođom jednog od najvećih svjetskih narko-kartela, priveli su inspektori Odsjeka za borbu protiv droge i krijumčarenja Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.