Tijelo žene koja je pod sumnjivim okolnostima pala u Dunav još nije pronađeno
Zoran i Marijana Grahovac, foto: Blic

Učenici se opraštaju

Tijelo žene koja je pod sumnjivim okolnostima pala u Dunav još nije pronađeno

Potraga za tijelom Marijane Grahovac, koja je pala sa mosta u Dunav u Novom Sadu, biće nastavljena i narednih dana, dok je njenom suprugu Zoranu Grahovcu, osumnjičenom da je ubio suprugu tako što ju je gurnuo u rijeku, nakon saslušanja određen tridesetodnevni pritvor.

Zoranu Grahovcu pritvor je određen zbog uznemirenja javnosti i mogućnosti uticanja na svedoke. Prema saznanjima "Blica", potraga za tijelom nesrećne žene na Dunavu obustavljena je nakratko, dok će ronioci nastaviti da pretražuju rijeku čim se poboljšaju vremenski uslovi.

Kako kažu izvori "Blica", istražitelji i dalje tragaju za novim dokazima koji bi mogli da potvrde sumnju da je Zoran Grahovac nakon svađe u noći između četvrtka i petka prošle nedjelje gurnuo suprugu sa novosadskog Mosta slobode u Dunav.

U međuvremenu, vijest o tragediji stigla je do đaka OŠ "Miroslav Antić" u Futogu, u kojoj Marijana Grahovac predaje likovno, a sudeći prema porukama bivših i sadašnjih učenika na društvenim mrežama, ona je im je bila omiljena nastavnica.

"Kao i uvijek zvoniće školsko zvono, ali će vaš čas biti prazan. Nedostajaće nam vaša dobrota, razumijevanje za naše ludorije...", pisali su učenici.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.