Teška saobraćajna nesreća u Srbiji: Voz gurao automobil 200 metara, dvije osobe poginule(VIDEO)
Foto: Novosti

Vranjska banja

Teška saobraćajna nesreća u Srbiji: Voz gurao automobil 200 metara, dvije osobe poginule(VIDEO)

U Vranjskoj banji noćas oko jedan sat dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su poginule dvije osobe. Do nesreće je došlo kada je voz udario automobil na obilježenom pružnom prelazu.

Preminuli su bili radnici vranjskog "Vodovoda", saznaju "Novosti".

Automobil "Opel omega" pokušao je da pređe pružni prelaz dok je rampa bila spuštena i tada je na njega naletio voz, prenosi Blic.

Prema prvim nalazima istrage, rampa je bila spuštena, a svjetlosna signalizacija uključena.

Nesreća se dogodila oko jedan sat.

Na automobil je naletio voz koji je saobraćao na relaciji Tabanovci - Niš.

Lokomotiva je gurala automobil više od 200 metara. Kola su uništena, a lokomtiva je iskočila iz šina.

Jedno tijelo pronađeno je u smrskanom automobilu, a drugo pored vozila.

Odmah nakon nesreće na lice mjesta izašle su ekipe Hitne pomoći, MUP-a, kao i Komisija za vanredne dogadjaje "Infrastrukture željeznice Srbije", a željeznički saobraćaj na tom dijelu pruge Niš - Preševo trenutno je u prekidu.

Prilikom nesreće lokomotiva teretnog voza iskliznula je sa kolosjeka, a oštećeni su pruga i kontaktna mreža u dužini od oko 150 metara.

Pomoćni voz "Infrastruktura" je na licu mjesta i počelo je podizanje iskliznule lokomotive na kolosjek, a započela je i popravka pruge i kontaktne mreže.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.