Uhapšen Podgoričanin: Krao nakit, telefone, televizor, fotoaparate, lap top, novac...
Ilustracija

Podgorica

Uhapšen Podgoričanin: Krao nakit, telefone, televizor, fotoaparate, lap top, novac...

Podgorička policija uhapsila je D.K. (33) iz Podgorice i državnom tužiocu podinijela poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio dva krivična djela teška krađa na šetu A.B. i firme „Sotto La Collina“.

"D.K. je, kako se sumnja, u toku noći 14/15.11.2017.godine, počinio krivično djelo teška krađa na štetu A.B, na način što je došao do porodične kuće koja se nalazi u naselju Vrela Ribnička, kada je upotrebom podesnog sredstva i fizičke snage provalio u unutrašnjost kuće i izvršio premetačinu. D.K. je, sumnja se, tom prilikom otuđio tri LCD televizor, konzolu za igrice „Sony Play Station“, kućni bioskop marke „Pioneer“, zlatni nakit, pet mobilnih telefona, dva digitalna fotoaparata, tri tablet uređaja, dva lap – topa i šest komada posuđa", saopšteno je iz policije.

Nadalje, krivično djelo teška krađa na štetu firme „Sotto La Collina“ u ulici Vlada Ćetkovića, D.K. je, kako se sumnja, počinio u toku noći 29/30.12.2017. godine, na način što je došao do poslovnog prostora i upotrebom podesnog sredstva provalio u unutrašnjost poslovnog prostora.

"On je tom prilikom, sumnja se, otuđio metani dio kase u kojem se nalazio novac u iznosu od 100 eura i nekoliko sijalica iz  izložbenog prostora.

Navedena krivična djela su rasvijetljena zahvaljujući operativnom radu službenika Jednice kriminalističke policije za suzbijanje krađa i teških krađa CB Podgorica, koji su preduzimanjem intenzivnih mjera i radnji na terenu došli do saznanja o  osumnjičenom", navodi se u saopštenju policije.

O događaju je obaviješten državni tužilacu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se D.K. liši slobode i da mu se privede uz posebni izvještaj zbog osnovane sumnje da je počinio ova krivična djela.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.