Simović: Interes i potreba Crne Gore i njenih građana da predsjednik bude Đukanović
Simović

Simović: Interes i potreba Crne Gore i njenih građana da predsjednik bude Đukanović

Kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) za predsjednika države biće poznat na vrijeme, poručio je funkcioner te stranke Milutin Simović, dodajući da ne čekaju opoziciju da bi saopštili ime kandidata, nego se odgovorno odnose prema tom pitanju.

„Ne čekamo nikoga. Što se tiče DPS-a, kandidat će biti poznat na vrijeme. Tu nema nikakvog čekanja, nego odgovornog odnosa naše partije prema tom važnom pitanju“, kazao je Simović na konferenciji za novinare povodom objavljivanja javnog poziva za korišćenje sredstava iz IPARD programa.

On je, odgovarajući na pitanja novinara, kazao da je sve u zakonom definisanim granicama i u skladu sa terminima koji podrazumijevaju predlaganje kandidata za predsjednika.

„Najvažnije je u cijeloj toj priči je da će predsjednički kandidat DPS-a biti budući predsjednik Crne Gore“, istakao je Simović.

Upitan da li je on jedan od mogućih kandidata, on je rekao da je svoj stav o tome saopštio nekoliko puta.

„Kazao sam da je interes i potreba Crne Gore i svih njenih građana da budući predsjednik Crne Gore bude lider DPS-a, Milo Đukanović. To je interes i potreba očuvanja svih dostignutih tekovina i vrijednosti savremene Crne Gore, interes i potreba Crne Gore da sačuva svoju stabilnost i sigurnost“, naveo je Simović.

On je ocijenio da je Crnoj Gori potrebno "jedno takvo snažno liderstvo". "Ne samo Crnoj Gori, nego je takvo snažno liderstvo Crne Gore i njenog predsjednika potrebno i regionu i šire“, dodao je Simović.

Mina/Rtcg

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.