Sudar autobusa i automobila kod Novog Pazara, tri osobe poginule, tri povrijeđene (VIDEO)
Foto:Screenshot

Sudar autobusa i automobila kod Novog Pazara, tri osobe poginule, tri povrijeđene (VIDEO)

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na magistralnom putu Novi Pazar - Raška poginule su tri osobe, a troje je lakše povrijeđeno.

Do udesa je došlo kada je vozilo marka "BMW" koje se kretalo iz pravca Novog Pazara udarilo u autobus "Sandžaktransa" koji se kretao iz pravca Raške. 

Na osnovu informacija dobijenih sa mjesta nesreće, stradala su dva muškarca i jedna žena koji su se nalazili u BMW-u. Lakše su povrijeđena i tri putnika autobusa.

Iz opšte Opšte bolnice u Novom Pazaru je rečeno da su troje poginulih iz Novog Pazara, mladi bračni par, muškarac 32 godine, žena 27, kao i mladić u 32. godini života. Oni su nakon nesreće prevezeni u bolnicu, ali su ljekari mogli samo mogli da konstatuju smrt, prenosi Anadolija.

Lakše su povrijeđene tri žene, putnice autobusa. Jedna putnica je zadržana na opservaciji, a druge dvije su otpuštene na kućno liječenje.

Udes se dogodio jutros oko osam sati, i za sada su nepoznati uzroci.

U Novom Pazaru i regionu od sinoć pada snijeg i na putevima je zbog snijega na kolovozu otežan saobraćaj.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.