Eksplozija u Lesteru, 4 osobe stradale
Foto:Screenshot

Nije terorizam

Eksplozija u Lesteru, 4 osobe stradale

Britanska policija je saopštila da su četiri osobe izgubile život u eksploziji u Lesteru.

Britanska policija je saopštila sinoć da nema naznaka da su eksplozija i požar u Lesteru povezani s terorističkom aktivnošću.

"Uzrok eksplozije će biti predmet zajedničke istrage policije i vatrogasaca. Od medija i javnosti tražimo da ne ulaze u spekulacije o okolnostima incidenta, ali u ovom trenutku nema indicija o terorizmu", navedeno je iz policije.

U saopštenju se navodi da su angažovane "sve hitne službe" i građani su pozvani da "izbjegavaju područje" oko Hinkli rouda u Lesteru, koje je sinoć zatvoreno.

Šest osoba je povrijeđeno, a dvije se nalaze u "kritičnom stanju", rečeno je iz bolnice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.