Milačić nastavila sa uspješnim igrama u grčkom AEK-u
Foto: UCG

Apsolventkinja na Studijskom programu Sportski treneri

Milačić nastavila sa uspješnim igrama u grčkom AEK-u

Studentkinja Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore Ana Milačić osvojila je u subotu sa Rukometnim klubom AEK iz Atine rukometni KUP Grčke za žene.

Ona je u finalnom meču, koji se igrao sa ekipom Paoka iz Soluna, postigla četiri gola, čime je svojoj ekipi pomogla da se drugu sezonu zaredom domogne KUP-a Grčke.

„U sjajnoj atmosferi, pred većim brojem protivničkih navijača i u izuzetno interesantnom finalu, porazili smo ekipu Paok-a iz Soluna rezultatom 21-20. Prethodno smo u polufinalu pobijedili ekipu Filipos Veria iz Verije“, kazala je Milačić.

Ona je prošle sezone sa AEK-om osvojila KUP Grčke i titulu prvaka Grčke.

„Kao što sam i rekla kada sam produžila ugovor - pobjednički tim se ne mijenja. Nova sezona, isti cilj - dupla kruna“, navela je Milačić.

Prema njenim riječima, uvijek je teže odbraniti titulu i zato joj je ovaj pehar, u KUP-u Grčke, posebno drag. „Nastavljamo sa kvalitetnim radom do sljedećeg trofeja“.

Milačić je apsolventkinja na Studijskom  programu Sportski treneri na nikšićkom Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje. Ljetos joj je urednik uglednog crnogorskog naučnog časopisa „Montenegrin Journal of Sports Science and Medicine“ prof. dr Duško Bjelica uručio Zlatnu plaketu za izuzetne sportske rezultate na međunarodnom planu i promociju crnogorskog sporta i vrijednosti.

Izvor: UCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.