Hedonisti u Delti uživaju u  ukusima čokolade i vina (FOTO)
Foto: Memento marketing i komunikacije

Manifestacija Čokolada i vino

Hedonisti u Delti uživaju u ukusima čokolade i vina (FOTO)

U podgoričkom šoping molu Delta City u toku je peto izdanje popularne manifestacije Čokolada i vino. Veliki broj ljubitelja čokoladnih proizvoda i vina koristi priliku da se upozna sa ponudom proizvođača čokolade, čokoladnih proizvoda, delikatesa i vina, ali i da sazna kako se uparuju čokolada i vino.

Organizatori popularne manifestacije Čokolada i vino su zadovoljni kako ona protiče: „Veoma smo zadovoljni i posjetom i ponudom učesnika. Posjetiocima se mnogo dopadaju i ambijent na manifestaciji i proizvodi koje učesnici nude pa je i prodaja odlična. Najveće interesovanje vlada za praline i komadne kolače, ali i za hrvatska i crnogorska vina koja su u ponudi“, kazala je Danijela Knežević iz agencije Memento marketing i komunikacije koja organizuje ovu manifestaciju.

U Vinariji Ćetković su zadovoljni interesovanjem posjetilaca: „Strancima se najviše dopada naš Galant Vranac Barrique, a posjetioci iz crnogorskih gradova najčešće se opredjeljuju za Galant Vranac“, istakao je Vuk Ćetković.

Žarko Kopitović, vlasnik Vinarije Kopitović zadovoljan je interesovanjem posjetilaca za njihova vina: „Sve zavisi od ukusa. Oni koji više vole crvena vina najčešće se opredjeljuju za etiketu Šćepan Mali, a oni kojima više prijaju bijela, biraju etiketu Tre Sorelle. Nisu rijetki ni oni koji sa manifestacije odu sa nekoliko različitih vina“, istakao je Kopitović.

Foto: Memento marketing i komunikacije

Foto: Memento marketing i komunikacije

Iz ponude hrvatskih vina najveću pažnju posjetilaca privukla je etiketa Plavac Premium vinarije Skaramuča, navodi se u saopštenju kompanije Memento marketing i komunikacije.

Voćna vina i likeri Ivanović stalni su učesnici manifestacije: „Ovo je jedna od naših omiljenih manifestacija i uvijek uživamo u druženju sa posjetiocima, ali i ostalim učesnicima. Najveće interesovanje vlada za likerom od divljeg šipka“, kazala je Dragana Ivanović.

Poslastičarnica Le Petit Macaron iz Bara prvi put se predstavlja u Podgorici: „Manifestacija je divna i prezadovoljni smo kako protiče. Posjetiocima se dopadaju naši proizvodi jer su drugačiji i atraktivni su vizuelno, ali se ističu i ukusom. Macaronsi privlače navjeću pažnju posjetilaca“, kazala jeSanja Dobrković, menadžerka firme Le Petit Chateau.

Poslastičarnica Korni peti put se predstavlja na manifestaciji i svaki put izazove veliko itneresovanje posjetilaca svih uzrasta: „Najmlađi posjetioci su oduševljeni našim Čoko lizalicama. Praline su i ove godine u žiži interesovanja posjetilaca, ali i bajadere od pistaćija i ostali čokoladni proizvodi iz naše ponude“, ističe Mara Glavičić.

Foto: Memento marketing i komunikacije

Saopšteno je da su na štandovima MFC butika kolača i Miranis u ponudi komadni kolači i torte tradicionalne recepture. Najveće interesovanje posjetilaca vlada za čokoladnim kuglicama, bajaderama, padobrancima i medenim miksom.

Foto: Memento marketing i komunikacije

Ove godine u ponudi su i sirovi kolači bez šećera i brašna: „Posjetiocima koji preferiraju zdrave stilove života i vode računa o ishrani naš štand je prvi izbor. U ponudi imamo energetske štanglice, bombice i komadne kolače sa suvim voćem i čokoladom“, kazala je Ivana Tomović, predstavnica radionice Zdravi kolači.

Na manifestaciji se, kako se navodi, predstavlja i portal Ukusi.me, informator za hedoniste i avanturiste. Slatki sto, koji je centralna dekoracija na manifestaciji, djelo je agencije Neven Weddings and Events production.

Od 17 časovagošća manifestacije će biti šugar artist Branka Vukčević koja će održati radionicu izrade ukrasa za torte, a od 18:30 časova biće organizovana nagradna igra za posjetioce u okviru koje će oni imati priliku da osvoje proizvode učesnika manifestacije. Kraj programa je rezervisan za muziku pa će učesnici i posjetioci uživati u nastupu Milene Vuković, violina i Ande Bushi, viola”, dodaje Knežević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.