Ivanje: Pomoći izgradnju terena za male sportove u dvorištu OŠ
Izgradnja terena u dvorištu OŠ "Šukrija Međedović" PJ Ivanje

Mladi da se razvijaju na pravi način

Ivanje: Pomoći izgradnju terena za male sportove u dvorištu OŠ "Šukrija Međedović"

Šef Područnog odjeljenja Ivanje, Vahidin Sijarić zahvalio se na pomoći Sekretarijatu za stambeno komunalne poslove i saobraćaj na čelu sa Dejanom Lukovićem i Hasanu Džogoviću radniku ovog Sekretarijata koji su u skladu sa mogućnostima pomogli u prvoj fazi izgradnje terena za male sportove u dvorištu Osnovne škole "Šukrija Međedović" PJ Ivanje .

"Izuzetna mi je čast što sam na čelu PJ Ivanje u danima kada rješavamo jedan od najznačajnih projekata u našoj školi", kazao je Sijarić.

28461739102161150753375791310687754o

Istakao je da će izgradnjom terena konačno imati uslove da generacije đaka ove ustanove imaju kvalitetne uslove za razvoj sporta, "a takođe omogućiće i većem broju mladih sa ovog područja da se razvijaju na pravi način".

28547536102161150714974831786830314o

"Pozivamo ostale pojedince i organizacije da u skladu svojih mogućnostima pomognu realizaciji ovog projekta i time će biti riješen dugogodišnji problem sa kojim su se suočavali mladi sa ovog područja", kazao je Sijarić.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.