Maroviću i zvanično vraćen stan u Budvi
Svetozar Marović sa advokatom

Ukinuta privremena mjera

Maroviću i zvanično vraćen stan u Budvi

Bivšem potpredsjedniku DPS-a Svetozaru Maroviću i zvanično je vraćen stan u Budvi koji mu je bio privremeno oduzet, navodi se u izvještaju Specijalnog tužilaštva.

Oni podsjećaju da je donijeta naredba kojom se određuje privremena mjera obezbjeđenja zabrana raspolaganja i korišćenja nepokretnosti uz zabilježbu zabrane u katastru nepokretnosti, a koja se odnosi na nepokretnosti broj/podbroj 1906 KO Budva, Babin do, piše Dan.

Radi se o porodičnoj stambenoj zgradi površine 259m2, voćnjaku 2. klase površine 41m2 i dvorištu površine 500m2, upisani u LN 1511.

“Odlučujući o predlozima Specijalnog državnog tužilaštva, sudija za istragu Višeg suda u Podgorici donio je rješenje Kris. br. 57/17 od 28.07.2017. godine kojim je odredio privremenu mjeru obezbjeđenja zabrane raspolaganja i korišćenja označenih nepokretnosti. Protiv navedenog rješenja sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, okrivljeni i sa njima povezana lica izjavili su žalbe, koje su odbijene kao neosnovane. Sud je usvojio žalbu punomoćnika osuđenog M.S. i preinačio rješenje sudije za istragu tako što je ukinuo privremenu mjeru u odnosu na imovinu stan M.S.”,  navodi se u izvještaju.

Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.