Pronađen dnevnik buduće princeze
Megan Markl

Sate provodila u krevetu sa parčetom hljeba i malo vina

Pronađen dnevnik buduće princeze

Prije izvjesnog vremena se na internetu pojavio blog u kojem misteriozna glumica piše o lošim iskustvima koje je doživjela u prošlosti. Kasnije se ispostavilo i pretpostavlja se da je riječ o Megan Markl.

Buduća snaja kraljevske porodice je u blogu pod nazivom "Zaposlena glumica" iznijela istine o onome što je proživljavala.

"Morala sam da pozajmljujem novac, radim poslove koje mrzim, trpjela sam da me tretiraju kao go*no na setu, da ljubim glumce sa smrdljivim zadahom i plačem satima na kraju jer sam mislila da ne mogu više to da podnesem", piše misteriozna glumica.

U međuvremenu je taj blog misteriozno nestao, a mnogi misle da je namjerno uklonjen jer je otkriveno da je iza njega stajala Megan.

"Kad je dobro, onda je baš dobro. Ostalih 300 dana teže je nego što možete i zamisliti. Neću da lažem. Mnogo dana sam provela sklupčana u krevetu sa parčetom hljeba i malo vina. Žalosno i komično", iskrena je bila bivša glumica koja će se 19. maja udati za princa Harija.

Blic.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.