Severina neće da dijeli starateljstvo nad sinom
Severina

Uložiće žalbu

Severina neće da dijeli starateljstvo nad sinom

Pjevačica smatra da za dijete nije dobro da nedjelju dana bude kod nje, a nedjelju dana kod oca Milana Popovića.

Severina Kojić uložiće žalbu na prvostepenu presudu suda u Zagrebu, po kojoj ona i Milan Popović od prije dva dana dijele starateljstvo nad maloljetnim sinom.

Prema odluci hrvatskog suda, pjevačica i kralj bakra trebalo bi da provode podjednako vrijeme s djetetom, s tim da bi ono naizmjenično sedam dana trebalo da bude kod nje i isto toliko kod njega. Iako je Popović u više navrata isticao da je paralelno roditeljstvo bitno i značajno za odrastanje mališana, Kojićka se ne slaže s tim.

"Severina nije zadovoljna presudom. Ona smatra da to nije dobra za njenog sina i svakako će se žaliti. Konačnu odluku će donijeti Viši sud i dotad sve ostaje po staroj presudi. Prije mjesec dana je na istom sudu donesena presuda kojom se Popoviću odbija zahtjev da dijete sedam dana živi s njim, a sedam dana sa Severinom. Nezapamćeno je da se na istom sudu, u vezi sa istim djetetom donose dvije apsolutno suprotne odluke, da u jednom sudija odbija Popovićev zahtjev jer nije u skladu sa zakonom, a u drugom drugi sudija Verica Nikić presuđuje upravo ono što prvi sudija smatra nezakonitim. Verici Nikić, koja je donijela ovu presudu i sudila protivno interesima Severininog sina, sve su dosadašnje odluke srušili na Višem sudu. Svakom normalnom sve je jasno", rekao je za Kurir Severinin menadžer Tomislav Petrović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.