Evo šta žene ne treba da nose u krevetu
Ilustracija

Muškarci otkrivaju

Evo šta žene ne treba da nose u krevetu

Želite li da saznate o kojim stvarima zaista brinu muškarci u krevetu?

Ovaj put nećemo govoriti o samom seksu, vještinama i donjem vešu, već o faktorima koji čine muškarce uznemirenim prije nego što seks započne.

„Njen sjaj za usne je toliko lepljiv da osjećam da se ljubim sa lijepkom.“

Jasno je da mi djevojke volimo ruževe, balzame i sjajeve za usta. Ali, kada ste u krevetu sa partnerom, preskočite mazanje usana, jer će u svakom slučaju brzo nestati sa njih. Ne samo da neki od sjajeva imaju neprijatan ukus, već mogu biti vrlo lepljivi, što može biti vrlo neprijatno, naročito za muškarce koji obično nemaju ništa na svojim usnama. 

„Njen parfem je toliko jak da ga može osjetiti čitav grad.“

Čak i ako ne osjećate koliko je vaš parfem jak, nemojte pretjerivati sa prskanjem po cijelom tijelu. Dovoljna je samo kapljica parfema tu i tamo, tako da ga mogu osjetiti samo oni koji su nekoliko centimetara udaljeni od vas, a ne i susjedi koji žive pored vas. Pored toga, možda se parfem ne dopada vašem partneru, ili je veoma jak i uznemirujući, pa je zaista bolje da ga koristite u malim dozama.

"Kada je njeno tijelo namazano uljem, toliko je klizavo da je ne mogu čak ni uhvatiti.“

Čak i ako imate suvu kožu prije nego što odete u krevet ne koristite ulje. Ulja se teže apsorbuju i mogu biti veoma klizava za razliku od mlijeka i losiona za tijelo.

„Njena šminka je svuda, na meni i na posteljini koju sam juče promijenio.“

Određeni ruževi su masni i imaju neprijatan ukus na usnama partnera. Pored toga, nošenje šminke u krevetu takođe šteti vašoj koži. Ne zaboravite da šminka ostavlja tragove, na njemu i na posteljini. Ako već ne možete bez šminke, pokušajte da koristite kozmetičke proizvode koji se smatraju vodootpornim i ne ostavljaju trag. Vaš partner će vam biti zahvalan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.