Ana Sević i Darko Lazić izbjegavali Lukasa po Grandovom studiju
Foto: Glossy

Zajedno došli na snimanje

Ana Sević i Darko Lazić izbjegavali Lukasa po Grandovom studiju

Ana Sević i Darko Lazić namjerno su izbjegli susret sa Acom Lukasom u "Grandovom" studiju na Košutnjaku zbog priča o navodnoj tajnoj ljubavnoj aferi između pjevačice i starijeg kolege.

Bivši bračni par prvo je napravio opštu zabunu svojim zajedničkim pojavljivanjem na snimanju emisije, ali nisu davali nikakve signale da li su se pomirili ili samo ostali u korektnim odnosima, prenosi Kolektiv.

Oni su sa ćerkom došli istim automobilom i ponašali se kao srećna porodica. Budući da su znali da je Lukas već u studiju i da prije njih snima "Grand specijal", nisu željeli da uđu na glavni ulaz, pa su otišli na sporedni. Ana je skoknula do šminkernice, a potom se spustila u bekstejdž kod Lazića i djeteta kako bi sačekali početak druge emisije, u kojoj su gostovali.

Nisu željeli da zauzmu svoje pozicije sve dok im Saša Popović nije dao zeleno svijetlo jer nisu htjeli da sretnu Acu, pogotovo Ana, koja je posljednjih mjeseci zbog njega bila na stubu srama. I Darko nije želio da ga vidi, pa je pomalo bio nemiran dok mu nije javljeno da je Aca otišao kući.

Sevićevoj i Laziću je ovo inače prvo zajedničko javno pojavljivanje nakon što je otkriveno da se razvode. Očigledno je da se dobro slažu, iako više ne žive zajedno.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.