Osvojio 90 miliona eura, a nije se pojavio da ih podigne
Foto: Ilustracija

Najveći dobitak u Finskoj

Osvojio 90 miliona eura, a nije se pojavio da ih podigne

Finska nacionalna lutrija Veikkaus saopštila je kako još uvijek čeka misterioznog dobitnika koji je u izvlačenju 9. februara osvojio Eurojackpot u iznosu 90 miliona eura što je, ujedno, i najveći osvojeni dobitak u istoriiji te zemlje.

Dobitni listić uplaćen je u supermarketu Prisma u gradu Loimaa, u sjeverozapadnoj Finskoj, koji broji tek nešto više od 16.000 stanovnika, prenosi Kolektiv.

Na listiću je odabrana mogućnost 'grupnog igranja' u kojoj više igrača može zajednički uplatiti listić, dijeleći troškove i eventualni dobitak, što znači kako je moguće da nije riječ samo o jednom dobitniku već više njih.

Kako srećni dobitnik ili dobitnici nisu članovi programa vjernosti finske nacionalne lutrije i prilikom uplate nije korištena 'kartica vjernosti', identitet igrača još nije poznat.

Novac će ih čekati godinu dana

"Da su igrači članovi našeg programa vjernosti, glavni dobitak bio bi direktno uplaćen na njihov tekući račun", poručili su iz finske lutrije.

Srećni dobitnik ili dobitnici imaju godinu dana za podizanje dobitka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.